Troicki u drugom kolu Vimbldona

Izvor: Akter, 30.Jun.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki u drugom kolu Vimbldona

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se danas u drugo kolo Vimbldona, pošto je u prvom kolu pobedio Aleksandra Nedovjecova iz Kazahstana sa 3:1, u setovima 6:1, 6:4, 3:6 i 6:3

U njihovom prvom međusobnom duelu Toricki je do trijumfa došao posle dva sata i 23 minu ta igre.

Srpski teniser pružio je veoma dobru igru tokom većeg dela >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << meča. On je u prvom setu dvaput načinio brejk, dok mu je u drugom setu to jednom pošlo za rukom.

Nedovjecov, 123. teniser na ATP rang listi, je iskoristio loš servis gem Troickog u trećem setu, načinio brejk, za koji se ispostavilo da mu je bio dovoljan da smanji rezultat na 2:1 u setovima.

Troicki je bez većih problema osvojio četvrti set i izborio plasman u drugo kolo, u kom će se sastati sa boljim iz duela između Čeh Radeka Štepaneka i Aljaža Bedena, naturalizovanog Britanca.

Kasnije danas na Vimbldonu nastupiće Filip Krajinović, Jelena Janković i Bojana Jovanovski.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

VIMBLDON: Troicki silovito do drugog kola

Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2015

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je bio bolji od Aleksandra Nedovjesova 3:1 (6:1, 6:4, 3:6, 6:3).. . Troicki je prešao prvu prepreku ka duelu sa Rafaelom Nadalom. Srpski teniser je lako izašao na kraj sa Kazahstancem, a namučio se samo u trećem setu koji je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.