Troicki u drugom kolu Madrida

Izvor: Studio B, 07.Maj.2013, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki u drugom kolu Madrida

Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao na turniru masters serije u Madridu, pošto je danas u prvom kolu pobedio Španca Marsela Granoljersa sa 7:5, 4:6, 6:2.

Troicki je posle velike borbe i dva sata i 12 minuta došao do četvrtog trijumfa protiv Granoljersa, u petom međusobnom meču.

Srpski teniser će u narednom kolu igrati protiv Japanca Keja Nišikorija, koji je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << bolji od Austrijanca Jirgena Melcera. To će biti njihov tek drugi susret, prethodno su se sastali u Tokiju 2010. godine i slavio je Troicki sa 2:0 u setovima.

Turnir u Madridu igra se za nagradni fond od 4.033.254 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Troicki u drugom kolu Madrida

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Maj.2013

Viktor Troicki je uspešno startovao na turniru masters serije u Madridu, pošto je danas u prvom kolu pobedio Španca Marsela Granoljersa sa 7:5, 4:6, 6:2.. (FOTO: AP). Troicki je posle velike borbe i dva sata i 12 minuta došao do četvrtog trijumfa protiv Granoljersa, u petom međusobnom meču.. Srpski...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.