Troicki u 3. kolu kvalifikacija

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki u 3. kolu kvalifikacija

BRIZBEJN - Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u 3. kolo kvalifikacija za glavni žrijeb ATP turnira u Brizbejnu pošto je jutros po našem vremenu savladao Slovaka Miloslava Mečira sa 7:6 (5), 2:6, 7:6 (11).

Meč je trajao dva sata i 20 minuta, a Troicki je bio na ivici poraza pošto je Mečir u taj brejku odlučujućeg seta poveo sa 6:2 i imao četiri vezane meč lopte. Uslijedio je veliki preokret srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tenisera koji je na kraju stigao na korak od glavnog žrijeba turnira koji se igra za nagradni fond od 494.310 dolara.

Protivnik Troickom u posljednjoj rundi kvalifikacija biće Denis Kudla (SAD).
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.