Troicki pobedio Anduhara, sledi duel sa Congom

Izvor: Politika, 21.Mar.2013, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki pobedio Anduhara, sledi duel sa Congom

MAJAMI – Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao na turniru masters serije u Majamiju, pošto je u prvom kolu pobedio Španca Pabla Anduhara sa 6:2, 6:3.

Troicki će u drugom kolu igrati protiv Francuza Žoa Vilfreda Conge koji je bio slobodan.

Troicki i Conga do sada su se sastajali pet puta i srpski teniser vodi sa 3:2 u međusobnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << duelima.

Poslednji put igrali su prošle godine u šesnaestini finala Mastersa u Rimu i slavio je Conga sa 6:3, 6:2.

Turnir u Majamiju igra se za nagradni fond od 4.330.625 dolara, a titulu brani Novak Đoković.

Tanjug

objavljeno: 21.03.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viktor zakazao okršaj sa Congom

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2013

Viktor Troicki konačno je pokazao deo svojih kvaliteta na Masters turniru u Majamiju pošto je lagano savladao Španca Pabla Anduhara-Albu rezultatom 2:0 (6:2, 6:3) i tako zakazao duel sa Francuzom Congom u drugom kolu.

Nastavak na Sportske.net...

Troicki pobedio Anduhara, sledi duel sa Congom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2013

MAJAMI -..Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao na turniru masters serije u Majamiju, pošto je večeras u prvom kolu pobedio Španca Pabla Anduhara sa 6:2, 6:3...Troicki će u drugom kolu igrati protiv Francuza Žoa Vilfreda Conge koji je bio slobodan...Troicki i Conga do sada su se sastajali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.