Izvor: Beta, 02.Nov.2009, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki i Tipsarević popravili plasman na ATP listi

BEOGRAD, 2. novembra 2009. (Beta) - Srpski teniser Novak Djoković zadržao je treće mesto na u ponedeljak objavljenoj ATP listi, dok je Viktor Troicki popravio plasman za dve, a Janko Tipsarević za sedam pozicija.

Djoković zauzima treće mesto sa 7.890 bodova, dok je Troicki sada na 29. mestu sa 1.175 bodova. Tipsarević je posle dobrih rezultata u prethodne dve nedelje, kada je igrao u finalu Kupa Kremlja i polufinalu turnira u Beču, napredovao za sedam pozicija i sa 990 bodova zauzima 39. mesto.

Ilija Bozoljac pokvario je plasman za 20 pozicija i zauzima 205. mesto, dok je Filip Krajinović napredovao za šest mesta i nalazi se na 267. Prvi na listi je i dalje Rodžer Federer, a drugi je Rafael Nadal.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.