Troicki i Hase eliminisani u dublu

Izvor: Press, 27.Maj.2016, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki i Hase eliminisani u dublu

Srpski teniser Viktor Troicki i Holanđanin Robin Hase eliminisani su u prvom kolu Rolan Garosa u konkurenciji dublova, pošto su poraženi od hrvatsko-brazilske kombinacije Ivan Dodig/Marselo Melo 6:0, 6:3.
foto: tanjug.rs
Srpski teniser Viktor Troicki >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i Holanđanin Robin Hase eliminisani su u prvom kolu Rolan Garosa u konkurenciji dublova, pošto su poraženi od hrvatsko-brazilske kombinacije Ivan Dodig/Marselo Melo 6:0, 6:3.
Dodig i Melo, treći nosioci na turniru, prepustili su rivalima samo tri gema i za samo 42 minuta obezbedili prolaz u drugo kolo, gde će igrati sa francuskim parom Albano Oliveti/Tristan Lamasin.
Troicki takmičenje na Rolan Garosu nastavlja u singlu, pošto ga u trećem kolu očekuje duel sa Žilom Simonom iz Francuske.
Otvoreno prvenstvo Francuske igra se za ukupni nagradni fond od 32 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.