Tipsarević bolji od Troickog, Djoković od Dimitrova

Izvor: NaDlanu.com, 10.Okt.2012, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević bolji od Troickog, Djoković od Dimitrova

ŠANGAJ, 10. oktobra 2012. (Beta) - Dvojica najbolje rangiranih tenisera iz Srbije, Novak Djoković i Janko Tipsarević, plasirali su se u sredu u osminu finala turnira u Šangaju.

ŠANGAJ, 10. oktobra 2012. (Beta) - Dvojica najbolje rangiranih tenisera iz Srbije, Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Djoković i Janko Tipsarević, plasirali su se u sredu u osminu finala turnira u Šangaju.Djoković je sa 2:0 u setovima (6:3, 6:2) bio bolji od Bugarina Grigora Dimitrova, dok je Tipsarević savladao sunarodnika Viktora Troickog, takodje sa 2:0 (6:2, 7:6).Djoković će u narednom kolu igrati protiv Španca Felisijana Lopeza, dok će se Tipsarević sastati sa Nemcem Tomijem Hasom.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Tipsarević bolji od Troickog, Đoković od Dimitrova

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2012

ŠANGAJ - Dvojica najbolje rangiranih tenisera iz Srbije, Novak Đoković i Janko Tipsarević, plasirali su se danas u osminu finala turnira u Šangaju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.