TREĆI PORAZ SRBIJE NA SVETSKOM KUPU

Izvor: Kurir, 21.Maj.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREĆI PORAZ SRBIJE NA SVETSKOM KUPU

DISELDORF - U trećem kolu Svetskog kupa za tenisere reprezentacija Srbije izgubila je od Nemačke, pa je takmičenje završila kao poslednjeplasirana u plavoj grupi.

Nemci su juče stekli prednost posle pobede Filipa Kolšrajbera u duelu protiv Viktora Troickog, a danas je Andreas Bek savladao Filipa Krajinovića rezultatom 7:5, 6:4. Tako je Nemačka povela 2:0 i obezbedila pobedu, a danas bi trebalo da bude odigran >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i meč dublova.

Krajinović je odigrao veoma dobro protiv neuporedivo iskusnijeg protivnika i potvrdio veliki talenat. Odlučile su nijanse, a Nemac je do pobede stigao zahvaljujući većoj koncentraciji u ključnim poenima.

Prvi finalista Svetskog kupa je reprezentacija Španije, koja je u odlučujućem meču povela protiv Australije 2:0. Španci će u finalu igrati protiv uspešnijeg iz meča u kome se sastaju SAD - Češka.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.