Sport uživo: Bez pobednika u derbiju

Izvor: RTS, 10.Okt.2012, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport uživo: Bez pobednika u derbiju

Partizan i Crvena zvezda odigrali nerešeno 26:26 u derbiju rukometnog šampionata Srbije. Janko Tipsarević savladao Viktora Troickog sa 2:0 i plasirao se u treće kolo Šangaja. Belgijanci u Beograd dolaze bez pola tima. Iker Kasiljas u kampu "Furije" u francuskoj majici.

20.25 - Volite sport? Volite video-igre? Ako ste odgovorili potvrdo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na oba pitanja, jednostavno morate pogledati marširajući bend Ohajo stejt univerziteta koji je na poluvremenu utakmice svoje fudbalske ekipe napravio omaž najpoznatijim video-igrama svih vremena. Nakon ovakve predstave, nije ni čudo da je Ohajo stejt prosto pregazio Nebrasku.

19.29 - U derbiju rukometnog šampionata Partizan i Crvena zvezda odigrali nerešeno 26:26. 

18.49 - Sulud start Cezara Navasa. Fudbaler Rubina pokazao je zaista ružnu stranu svog karaktera na meču svog tima i Amkara iz Perma u okviru ruske Premijer lige. Španac je, ničim izazvan, kolenom udario Martina Jakubka koji se nalazio na zemlji i pritom mu polomio vilicu. Slovak će odsustvovati sa terena najmanje dva meseca, biće operisan, a biće prinuđen da propusti okupljanje nacionalnog tima svoje zemlje.

17.15 - Rodžer Federer plasirao se u treće kolo mastersa u Šangaju, pošto je u dva seta savladao Lua iz Kineskog Tajpeha (6:3, 7:5). 

16.50 - Hari Rednap bi mogao uskoro da se otisne "preko bare", i postane menadžer Nju Jork Red Bulsa. 

16.45 - Mediji u Hrvatskoj: Sjajna vest za "vatrene", Makedonija dve godine nije dala više od jednog gola na utakmici.

16.05 - Vensan Kompani će, uprkos povredi, najverovatnije igrati u petak protiv Srbije. Mančester Siti nezadovoljan.

15.52 - Zagrebački Medveščak doveo Dastina Džefrija iz Pitsburg Pengvinsa. Protekle sezone u 26 utakmica postigao četiri gola uz dve asistencije. 

15. 47 - Andres Inijesta rekao da je Pepe preterao kada je za celu katalonsku ekipu, posle nedeljnog derbija, rekao da glumi i simulira prekršaje. 

15.45 - Janko Tipsarević savladao Viktora Troickog sa 2:0 (6:2, 7:6) i tako se plasirao u treće kolo mastersa u Šangaju, gde će se sastati sa Tomijem Hasom iz Nemačke.

15.35 - Pobednika drugog seta odlučiće taj-brejk. Troicki propustio nekoliko set lopti na servis Tipsarevića i sada mora da osvoji 13. gem u setu, kako bi ostao u meču. 

15.12 - Velika borba Janka i Viktora u drugom setu, Troicki vodi 5:4, Tipsarević servira da izbegne treći set. 

14.32 - Janko prilično lako dobio prvi set protiv Viktora, rezultatom 6:2. U toku je početak drugog seta. 

13.50 - Posle nekoliko odlaganja, meč između dva srpska tenisera konačno počeo. Već u provm gemu, Tipsarević oduzima servis protivniku. 

13.40 - Meč između Janka Tipsarevića i Viktora Troickog treba da počne svakog momenta. Kretanje rezultata pratite na našem Internet portalu. 

13.00 - Selektor Belgije Mark Vilmots protiv Srbije neće moći da računa ni na Maruana Felainija, igrača Evertona. Felaini je na meču protiv Evertona povredio koleno. Za Belgijance u petak neće igrati ni Romelu Lukaku, Igora de Kamarga, Jonatana Blondela, Sebastijena Pokonjilija, Benjamina de Kueljara, kao ni na suspendovanog Gijoma Žilea.

12.45 - Iker Kasiljas u trening kamp "Furije" došao u najici Francuske. Mediji ovaj potez pripisuju koncentraciji na veliki derbi koji se igra 16. oktobra. Istovremeno, još ni jedna španska televizija nije kupila prava za prenos utakmice Belorusija - Španija. Trenutna cena 1,5 miliona evra. I pada.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.