Sofija Milošević: Razlike su me udaljile od Viktora

Izvor: Story, 21.Feb.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Milošević: Razlike su me udaljile od Viktora

Manekenka Sofija Milošević otkriva zbog čega se nakon godinu dana rastala od tenisera Viktora Troickog, u kakvim su odnosima ostali i jesu li tokom najlepših dana svoje veze planirali brak.

Sofija Milošević i Viktor Troicki, foto: Luka Šarac, Story press

Jedna od naših najatraktivnijih manekenki Sofija Milošević (24) i poznati teniser Viktor Troicki (28) nakon skoro godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i po dana odlučili su da stave tačku na svoju romansu. Uprkos tome što su poslednjih meseci otvoreno govorili o svojim emocijama i ljubavi koja ih povezuje, nekada skladni par nije uspeo da prevaziđe probleme i razmirice koje su obeležile kraj njihove ljubavne priče. U medijima je isticano da je razlog raskida to što Troicki nije želeo da uplovi u bračne vode sa svojom izabranicom.

- Ne bih volela da širim priču o našem raskidu. Rastali smo se zato što smo shvatili koliko smo različiti karakteri. Viktor je divna osoba i najiskrenije mu želim sve najbolje u životu. Inače, kao što sam i ranije govorila, verujem da sam još uvek mlada za brak. Moram još mnogo da radim na sebi i ostvarim se u svojoj profesiji kako bih mogla da započnem nešto tako važno kao što je bračna zajednica – govori za Story atraktivna manekenka.

Sofija i Viktor prvi put su uplovili u romansu kada je Miloševićeva imala svega šesnaest godina, ali opstali su zajedno svega nekoliko meseci, ne uspevši u nameri da njihova ljubav potraje, što su pravdali svojim mladim godinama. Dok su bili razdvojeni, manekenka se zabavljala sa Filipom Živojinovićem, sinom bivšeg tenisera Slobodana Živojinovića, dok je sportista uživao u vezi s manekenkom Sunčicom Travicom.

- Naša prva veza bila je više na platonskom nivou, jer tada sam bila baš mlada. Kada imate 16 godina, a imala sam baš toliko kada smo počeli da se zabavljamo, ne možete da pratite dečka koji ide iz jedne zemlje u drugu. Viktor je uvek bio divan mladić, a izrastao je u ozbiljnog čoveka – govorila je pre nekoliko meseci Sofija nakon što je početkom prošle godine obnovila vezu s Troickim. Oboje su isticali da je Miloševićeva bila najveća podrška svom dragom dok je odsustvovao iz sveta profesionalnog tenisa tokom jednogodišnje suspenzije zbog nepravedne optužbe za nepoštovanje antidoping kontrole.

- Podršku sam dobijao od onih od kojih bih to i očekivao šta god da mi se dogodi. Prvenstveno od roditelja, a moja devojka Sofija možda mi je u tim trenucima pomogla najviše. Njeno pozitivno razmišljanje, način na koji me bodrila i uticala da steknem samopouzdanje, bili su presudni faktori da ne izgubim veru u sebe i to da ću ponovo beležiti pobede na terenu – otkrio je Viktor prošlog leta za naš magazin, nakon što se posle suspenzije vratio profesionalnom tenisu.

Iako su svojoj vezi dali i drugu šansu, manekenka i sportista nisu uspeli da pomire razlike koje su na kraju uzele svoj danak i učinile da se udalje jedno od drugog. S obzirom na to da ih veže mladalačka ljubav, a pošto i sami tvrde da im godine donose mudrost, možda u budućnosti daju i treću šansu svojoj vezi.

Piše: Danilo Mašojević

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.