Sjajni Troicki srušio Nadala u Šangaju!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Troicki "srušio" Nadala u Šangaju!

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u osminu finala Mastersa u Šangaju, pošto je danas, prvi put u karijeri, savladao Španca Rafaela Nadala 6:3, 7:6 (7:3).

Meč je trajao 94 minuta, a Troicki je do prvog trijumfa protiv Nadala, posle pet poraza, došao sjajnom igrom, tokom celog meča.

Mogao je i ranije da završi duel, pošto je u finišu drugog seta imao meč loptu, nije uspeo, ali ostao je psihološki stabilan i slavio u taj-brejku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Srpski teniser će se u narednoj rundi sastati sa boljim iz meča između Amerikanca Tejlora Frica i Španca Roberta Bautiste-Aguta.

Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od 5.452.985 dolara.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) VIKTOROVA EMOTIVNA PORUKA: Evo kome je Troicki posvetio pobedu protiv Nadala

Izvor: Kurir, 12.Okt.2016

...Po završetku meča, teniser koji pobedi na kameri napiše neku poruku..Viktor je prvo čestitao Nadalu na fer borbi, zatim slavio sa publikom, otpozdravljao na aplauze i na kraju prišao kameri na kojoj je roze flomasterom ispisao: "Mama, srećan rođendan"..Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.