SINSINATI: TROICKI NA FONJINIJA, TIPSA ČEKA KVALIFIKANTA

Izvor: Kurir, 13.Avg.2011, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINSINATI: TROICKI NA FONJINIJA, TIPSA ČEKA KVALIFIKANTA

SINSINATI - Svetski teniski karavan ne miruje. Iako još nije završeno nadmetanje na mastersu u Montrealu, već je poznato ko će protiv koga igratina sledećem turniru i to u Sinsinatiju...Srpski teniser Viktor Troicki na startu predstojećeg Mastersu u

Sinsinatiju igraće sa nezgodnim Italijanom Fabiom Fonjinijem.

Ukoliko uspešno preskoči prvu prepreku, a svakako je favorit pošto u međusobnim duelima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vodi sa 2:0 sledi duel sa pobednikom meča između Amerikanca Džejmsa Blejka i Kipranina Markosa Bagdatisa.

Novak Đoković i Janko Tipsarević trenutno imaju preča posla pošto ih očekuju polufinalni dueli u Montrealu, ali njihovi rivali na narednom turniru već su poznati.

Đoković, kao prvi nosilac biće slobodan u prvom kolu, a u drugom ga čeka pobednik meča između Argentinca Huana Ignasija Čele i Amerikanca Rajana Harisona.

Sa druge strane Tipsarević će u prvom kolu igrati protiv kvalifikanta, a zatim ide na pobednika meča Žil Simon (Francuska) - Jirgen Melcer (Austrija).

Masters u Sinsinatiju igra se nagradni fond od 2,43 miliona dolara, a titulu brani Švajcarac Rodžer Federer.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.