RG: Troicki bolji u duelu sa Lajovićem

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2016, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Troicki bolji u duelu sa Lajovićem

Viktor Troicki se plasirao u 3. kolo Rolan Garosa, pošto mu je Dušan Lajović predao meč posle nešto više od dva sata igre.

U trenutku prekida, Troicki je vodio sa 2:1, po setovima 6:7, 6:3, 6:0.

Prava borba u srpskom duelu viđena je samo u prvom setu. Troicki je vodio sa 5:4 i servirao za set, ali je Lajović uspeo da napravi brejk, a potom stigne i do taj-brejka u kojem je konstantno imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prednost.

U drugom setu, Troickom je bio dovoljan jedan brejk za izjednačenje u setovima, ali je već tada bilo očigledno da je otpor Lajovića mnogo slabiji, da bi potvrda stigla u trećem setu, koji je Viktor dobio bez izgubljenog gema. Posle toga Lajović je odlučio da prekine mučenje i preda meč.

Troicki će u trećem kolu igrati protiv pobednika meča Simon - Pelja.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekinut srpski derbi, Viktor ide dalje!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2016

Viktor Troicki izborio plasman u treće kolo Rolan Garosa, posle današnjeg duela sa Dušanom Lajovićem...Današnji duel dvojiice srpskih predstavnika pripao je Viktoru Troickom, koji se plasirao u narednu rundu takmičenja, pošto je Dušan Lajović predao meč zbog povrede, posle trećeg seta...U...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.