Dejvis kup šampioni na poštanskim markama

Izvor: Beta, 06.Dec.2010, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis kup šampioni na poštanskim markama

BEOGRAD, 6. decembra 2010. (Beta) - Pošta Srbije obeležila je osvajanje teniskog Dejvis kupa tako što je već u ponedeljak pustila u opticaj marku sa likovima reprezentativaca, nepuna 24 sata po završetku finala u Beogradu.

Marka sa likovima Novaka Djokovića, Viktora Troickog, Nenada Zimonjića i Janka Tipsarevića štampana je u 38.000 primeraka i tabacima od osam komada. U sredini tabaka nalazi se vinjeta na kojoj je prikazan trofej takmičenja, popularna "Salatara".

Vinjeta je ukrasno polje u sredini tabaka, koje nema nominalnu vrednost. Osvajači Dejvis kupa dobijali su svoje marke i u Rusiji i Asutraliji, a Pošta Srbije navela je u saopštenju da je prva u svetu koja je tako brzo objavila ovakvo izdanje.


Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Nenad Zimonjić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šampioni na poštanskim markama

Izvor: NaDlanu.com, 06.Dec.2010

BEOGRAD, 6. decembra 2010. (Beta) - Pošta Srbije obeležila je osvajanje teniskog Dejvis kupa tako što je već pustila u opticaj marku sa likovima reprezentativaca, nepuna 24 sata po završetku finala u Beogradu. Marka sa likovima Novaka Đokovića, Viktora Troickog, Nenada Zimonjića i Janka Tipsarevića...

Nastavak na NaDlanu.com...

Dejvis kup šampioni na markama PTT Srbije

Izvor: Glas javnosti, 07.Dec.2010, 07:07

BEOGRAD - Pošta Srbije obeležila je osvajanje teniskog Dejvis kupa tako što je već pustila u opticaj marku sa likovima reprezentativaca, nepuna 24 sata po završetku finala u Beogradu...Marka sa likovima Novaka Đokovića, Viktora Troickog, Nenada Zimonjića i Janka Tipsarevića štampana je u 38.000...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.