lić: Gejming industrija vodeći potencijal srpske privrede

Izvor: Beta Video, 23.Jun.2021, 13:21

lić: Gejming industrija vodeći potencijal srpske privrede

BEOGRAD - Prodaja firme `Nordeus` srpskog giganta gejming industrije američkoj firmi Take-Two Interactive Software je uspeh koji bi mogao pozitivno da se odrazi i na ostale kompanije u toj oblasti ali i drugim sektorima domaće kreativne industrije. prilog Kineske medijske grupe (CMG)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Ilić: Gejming industrija vodeći potencijal srpske privrede (FOTO/VIDEO)

Izvor: Beta, 23.Jun.2021

Srpski gejming gigant, Nordeus, prodat je američkoj firmi Take-Two Interactive Software, jednom od najuticajnijih svetskih proizvodjača i distributera video igara, za 378 miliona dolara.Reč je o najvećoj akviziciji jedne srpske IT kompanije, koja se bavi razvojem igara za društvene mreže i mobilne...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.