Đilas se izvinio Francuzu

Izvor: B92, 29.Maj.2013, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas se izvinio Francuzu

Beograd -- Gradonačelnik Dragan Đilas izvinio se u ime glavnog grada Srbije francuskom državljaninu Karlu Odburu, koji je prošlog vikenda napadnut u Beogradu.

Đilas je u Starom dvoru primio Odbura sa ćerkom Lunom, sa kojom živi u Beogradu više od četiri godine, i tom prilikom poručio da se nada da se takve stvari više nikada neće ponoviti i da će napadači biti otkriveni.

"Našem sugrađaninu koji na najlepši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogući način promoviše Beograd i našu zemlju desila se, nažalost, velika neprijatnost. Neko od huligana napao je našeg prijatelja zato što se vozio na rolerima. Dobro je što Luna nije tog trenutka bila pored svog tate, ali je strašno da se takve stvari dešavaju u Beogradu", istakao je Đilas.

Gradonačelnik Beograda je dodao da je siguran da 99,99 odsto sugrađana nikada ništa slično ne bi uradilo i da je srećna kada neki ljudi odaberu Beograd za mesto boravka i podizanje i vaspitanje svoje dece.

"Zato sam im se u ime Beograda izvinio za to što se desilo. Nadam se da se takve stvari više neće ponavljati i da će oni koji su to učinili biti otkriveni. Ovakvi napadi su mrlja na grad otvorenih ljudi, otvorenog srca kakvi mi Beograđani jesmo. Oni će ostati da žive ovde i verujem da će i dalje uživati u ovom gradu koliko i svi mi koji smo njegovi stanovnici", rekao je Đilas.

Odbur i njegova ćerka su se Đilasu zahvalili na prijemu.

Podsetimo, francuski državljanin posredstvom svog sajta godinama postavlja slike i događaje iz Beograda i veliki je zaljubljenik u našu tradiciju, naš narod i glavni grad.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas se izvinio napadnutom Karlu Odburu

Izvor: Akter, 29.Maj.2013

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izvinio se danas u ime glavnog grada Srbije francuskom državljaninu Karlu Odburu, koji je prošlog vikenda napadnut u Studentskom parku

Nastavak na Akter...

Đilas se izvinio prebijenom Francuzu

Izvor: Mondo, 29.Maj.2013

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izvinio se danas u ime glavnog grada Srbije francuskom državljaninu Karlu Odburu, koji je prošlog vikenda napadnut u Studentskom parku...Đilas je u Starom dvoru primio Odbura sa ćerkom Lunom, sa kojom živi u Beogradu više od četiri godine, i tom prilikom poručio...

Nastavak na Mondo...

Ðilas se izvinio napadnutom francuskom državljaninu

Izvor: Press, 29.Maj.2013

Ðilas je u Starom dvoru primio Odbura sa ćerkom Lunom, sa kojom živi u Beogradu više od četiri godine, i tom prilikom poručio da se nada da se takve stvari više nikada neće ponoviti i da se će napadači biti otkriveni..."Našem sugrađaninu koji na najlepši mogući način promoviše Beograd...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.