Zvizdić podržava saradnju Sarajeva i Beograda

Izvor: B92, 19.Sep.2019, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvizdić podržava saradnju Sarajeva i Beograda

Predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić izjavio je da podržava susrete koji vode jačanju saradnje, suživota i mira na ovim prostorima.

On je to rekao povodom najavljenog sastanka predstavnika poslaničkih grupa u NSRS sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Prema rečima Zvizdića, koji je na čelu tehničkog mandata Saveta ministara BiH već 11 meseci, sve to podržava na bazi reciprociteta.

Odgovarajući na pitanja novinara nakon sednice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Saveta ministara BiH u tehničkom mandatu, Zvizdić je rekao da zagovara saradnju država, odnosno BiH i Srbije, pre saradnje s političkim strankama koje, kako je rekao, predstavljaju samo jedan narod u BiH.

“Ne mislim da bilo ko treba da se meša u unutrašnje poslove BiH. Ni BiH se ne meša u unutrašnje poslove susednih zemalja. Takve poruke očekujem i od Aleksandra Vučića", rekao je Zvizdić, preneo je sarajevski portal Klix.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.