Zvezdin bivši trener odvodi Pečnika u Seriju A?

Izvor: Mondo, 19.Avg.2014, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin bivši trener odvodi Pečnika u Seriju A?

U paketu je i Babović? Italijanska "Gazeta delo Sport" najavljuje ova dva transfera do kraja prelaznog roka.

Foto: FK Crvena zvezda

Italijanska "Gazeta" najavljuje odlazak Nejca Pečnika iz Crvene zvezde, koji bi u paketu sa svojim nesuđenim saigračem Stefanom Babovićem, trebalo da pređe u Kaljari do kraja letnjeg prelaznog roka.

Ovaj list navodi da je trener tima sa Sardinije, bivši šef struke beogradskih crveno-belih Zdenjek Zeman, dao ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zadatak prvom operativcu kluba Frančesku Maroku.

"Gazeta" podseća na epizodu levonogog Babovića u Saragosi i konstatuje da je ime stekao u Partizanu, dok se u slučaju Pečnika navodi da ima pasoš Evropske unije i da može da igra na nekoliko pozicija u timu.

Foto: MN Press

Babović je i dalje u Voždovcu nakon što je propao drugi pokušaj da tokom leta dođe u Crvenu zvezdu, dok je Pečnik u jednom trenutku otišao (ne formalno) iz Ljutice Bogdana, ali se posle sastanka sa čelnicima kluba u Sloveniji, tokom priprema, vratio u tim i produžio ugovor.

Od "Gazete" toliko. Za sada...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.