Zvezdara: Evakuisan zbog požara

Izvor: B92, 13.Nov.2013, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdara: Evakuisan zbog požara

Beograd -- U Ulici ladne vode 29 na Zvezdari u Beogradu jutros oko 07.20 časova izbio je požar koji je brzom intervencijom vatrogasaca uspešno lokalizovan.

Tom prilikom evakuisana je jedna osoba, izjavio je načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević.

Gorela je garaža površine oko 50 kvadratnih metara, gde je najverovatnije smeštena radionica tekstila, a jedna osoba, koja je bila zarobljena u dimu, evakuisana je sa sprata, odnosno s terase, objasnio je Milošević Tanjugu.

Intervenisalo je pet vozila i 20 vatrogasaca - spasilaca, rekao je Milošević i dodao da će naknadnom istragom biti utvrđen tačan uzrok požara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gorela garaža na Zvezdari

Izvor: Mondo, 13.Nov.2013

U Ulici Ladne vode 29 u Beogradu jutros oko sedam časova izbio je požar koji je brzom intervencijom vatrogasaca..

Nastavak na Mondo...

Zvezdara: Evakuisan zbog požara

Izvor: Akter, 13.Nov.2013

U Ulici Ladne vode 29 na Zvezdari u Beogradu jutros oko 07.20 časova izbio je požar koji je brzom intervencijom vatrogasaca uspešno lokalizovan

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.