Zvezda Uvoda u anatomiju ima šest nožnih prstiju?!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2010, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda "Uvoda u anatomiju" ima šest nožnih prstiju?!

Dok je Elen Pompeo, holivudska glumica koja tumači glavni lik u TV-seriji "Uvod u anatomiju", šetala Los Felizom u Kaliforniji, fotografi su snimili da na nogama ima po šest prstiju.

 Otkrile su to japanke koje je nosila 40-godišnja glumica neobične anatomije, saznaje "Daily Mail" i zaključio kako ni holivudske lepotice nisu savršene.

Mršava majka priprema se za prvi rođendan kćerke Stele, koji će biti 15. septembra. Stelin otac je muzički producent Kris >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Iveri, koji je Pompeo oženio 2007, nakon tri godine veze.

Glumica je nedavno ispričala za magazin "Allure" da nisu želeli da žure sa decom i da im je rođenje prvog donelo velike promene u načinu života.

"Kris i ja smo jako uživali u životu. Išli smo u Evropu da prespavamo, ali otkad smo dobili bebu, ne mogu reći da nam ne nedostaje zabave, bezbrižnosti, ostajanja noću do kasnih sati, ispijanja šampanjca i vođenja ljubavi do pet sati ujuro", požalila se Elen.

Ipak, priznaje da voli da bude majka i da njen život ne bi mogao biti bolji.

"Nije lako postići sreću, ali kad imate zgodnog supruga, prelepu bebu, onda i dobar posao pomaže", kaže Pompeo.

Nedavno je otkrila i to da planira da napusti "Uvod u anatomiju", gde tumači lik stažistkinje Meredit Grej.

"Mislim da je svetu dosta Meredit Grej. Ugovor mi ističe nakon osme sezone i neću ga obnavljati", odala je.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.