Zvezda Igre prestola uhvaćena u prevari sa ruskom lepoticom?

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda "Igre prestola" uhvaćena u prevari sa ruskom lepoticom?

Zvezda serije "Igra prestola" našla se u u ljubavnim nevoljama kada je ruska manekenka i glumica objavila da je imala ljubavnu aferu sa poznatim glumcem. Reč je o Kitu Haringtonu, koji tumači ulogu Džona Snoua u seriji "Igra prestola", čija se osma i poslednja sezona čeka sa nestrpljenjem.

Glumac se poslednjih dana suočava sa optužbama da je prevario svoju novopečenu suprugu i koleginicu iz serije Rouz Lesli (31), s kojom se venčao u junu ove godine.

Kita je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za varanje optužila ruska manekenka i glumica Olga Vlaslova nakon što je javno podelila fotografiju golog muškarca na krevetu za kojeg tvrdi da je upravo on. Na njoj muškarac spava s laptopom pored nje.

#RoseLeslie The happy couple

A post shared by Rose Leslie (@roseleslieharington) on Jun 24, 2018 at 3:02pm PDT

Olga i Kit su se navodno upoznali u Luksemburgu i odmah su započeli aferu, a manekenka je priznala i da su se upustili u seksualne odnose pre i posle njegovog venčanja. Navodno su se videli nekoliko puta. Portparol glumca, međutim, odbacio je ove optužbe.

"Ovakve tvrdnje su potpuno netačne. Kit nikada nije bio u Luksemburgu, niti je ikada upoznao Olgu", stoji u kratkom saopštenju, prenosi Enews.

Kit i Lesli su vezu zapoočeli još 2012. godine nakon što su se upoznali na setu serije, ali su se verili tek 2017. godine. Za tih pet godina nekoliko puta su raskidali i mirili se. I u pomenutoj seriji duo je glumio zaljubljeni par pa su obožavatelji uvereni da su stvoreni jedno za drugo.

Venčali su se u Škotskoj, a hoće li im ovakve optužbe poljuljati brak, ostaje da se vidi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.