Zvao da zakaže pregled kod lekara 189 puta: Evo da li je uspeo u svojoj nameri

Izvor: B92, 05.Nov.2015, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvao da zakaže pregled kod lekara 189 puta: Evo da li je uspeo u svojoj nameri

Svima nam se dešavalo da na jedvite jade uspemo da zakažemo pregled kod lekara. Nekima je, međutim, bilo i gore od toga – Nišlija Vitomir Ognjanović je, da bi zakazao pregled jednomesečne bebe na Neurologiji Klinike za dečje interne bolesti, broj morao da pozove čak 189 puta!

Vitomir je 26. oktobra pokušao sinu da zakaže pregled, lično nije išlo nikako, pa se upustio u avanturu telefonskog zakazivanja.

“Trebalo mi je 189 poziva u 33 minuta da dobijem vezu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << non-stop je bilo zauzeto. Telefon je čak bio i zauzet”

Čim se dežurna sestra javila termin je određen za kraj novembra, ali Vitomir se čudi što zakazivanje termina za naredni mesec može da se obavi samo od 12 do 14 sati.

“Potpuni apsurd, ako je vama hitno veća je verovatnoća da će ljudi da odustanu od svega toga”, kaže on.

Pogledajte više u prilogu iz naše emisije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Evo kako da na najlakši način dođete do lekara u Srbiji

Izvor: Blic, 06.Nov.2015, 12:57

Kada je u pitanju zakazivanje pregleda kod lekara u Srbiji trebaju vam jaki živci. Nišlija Vitomir Ognjanović, koji se zainatio i zvao 189 puta dok mu se neko nije javio, nije jedini koji je to iskusio na svojoj koži...Mlađa i Daško, koji su o ovom slučaju čitali u "Blicu", našli su originalan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.