Zukorlićeva lista ne prihvata izbore u Tutinu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2014, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlićeva lista ne prihvata izbore u Tutinu

Lista "Za Bošnjake, Sandžak i Muftiju" ne prihvata rezultate izbora na tri biračka mesta u tutinskoj opštini, a od Republičke izborne komisije traži da poništi ponovljene izbore u Dubovu, Koniče i Ribariću, saopšteno je iz izbornog štaba te liste.

Ponovljeni izbori su farsa

 

Lista "Za Bošnjake, Sandžak i Muftiju" ocenila je da su ponovljeni izbori "izborna farsa, uz podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Opštine i Republičke izborne komisije".

 

Ta lista, koja podržava muftiju Muamera Zukorlića, u saopštenju za javnost tvrdi da je "legalitet izbornoj krađi članova biračkih odbora iz redova SDA Sandžaka dao zamenik predsednika Republičke izborne komisije Ivan Šebek".

 

"Naša Lista je bila prinuđena da organizuje nadzor pomoću video kamera. Prema video dokumentu, broj glasova u odnosu na stvarno izašle je za 303 veći", navodi se u saopštenju "Za Bošnjake, Sandžak i Muftiju".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Fehratović: Tražimo poništavanje izbora

Izvor: RTS, 03.Nov.2014

Nosilac Liste "Za Bošnjake, Sandžak i muftiju" Jahja Fehratović zatražio je sinoć od Republičke izborne komisije da poništi ponovljene izbore za Bošnjačko nacionalno veće na području opštine Tutin, nazivajući to "još jednom izbornom farsom" tokom koje je "došlo do izborne krađe"...Lista...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.