Zukorlić ugostio predstavnike Zajednice sandžačke dijaspore

Izvor: SandzakPress.net, 26.Apr.2023, 21:23

Zukorlić ugostio predstavnike Zajednice sandžačke dijaspore

Danas je u centrali Stranke pravde i pomirenja u Novom Pazaru predsjednik Usame Zukorlić ugostio predstavnike Zajednice sandžačke dijaspore i to predsjednika gospodina Mithata Mujovića, a u čijoj delegaciji je bio i Nihad Gegić, predsjednik ZSD za Austriju. Tokom sastanka, razgovaralo se o obostranoj saradnji kroz zajedničke projekte od interesa za sandžačku dijasporu. Predsjednik Zukorlić je ukazao na važnost dijaspore, te je dogovorena obostrana podrška na svim poljima djelovanja.    The post Zukorlić ugostio predstavnike Zajednice sandžačke dijaspore appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Ministarka Tanasković Zukorliću – Uskoro kreće korićenje rijeka Raške, Trnavice i Jošanice

Izvor: SandzakPress.net, 27.Apr.2023, 18:31

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja, narodni poslanik Usame Zukorlić zatražio je danas od premijerke Ane Brnabić i ministara u Vladi Srbije odgovore na neka od gorućih pitanja u Sandžaku. Zukorlić podsjetio na gubitak dva života tokom posljednjih obilnijih padavina u Novom Pazaru, te da se...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.