Zukorlić: Boriću se za interese Albanaca

Izvor: B92, 15.Apr.2016, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić: Boriću se za interese Albanaca

Preševo -- Nosilac izborne liste Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamer Zukorlić boravio je u Preševu, gde je promovisao izborni program.

On je za izborni program rekao da sadrži univerzalne vrednost jer nije usko interesno profilisan i albanskoj zajednici obećao da će se boriti za njihove interese.

"Ovaj program sadrži univerzalne vrednosti. On nije sazdan za mene, protiv tebe, on nije usko intereseno, već vrednosno profilisan", rekao je Zukorlić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Veruje da će na predstojećim izborima BDZS osvojiti, kako kaže, značajan broj glasova Bošnjaka, Albanaca, pa i Srba i ostalih nacionalnih zajednica.

"Vaše je tek da kažete imamo problem sa udžbenicima i ja ću se boriti za vaše udžbenike, da kažete imamo problem sa graničnim prelazom ka Makedoniji i ja ću se boriti za taj grnaični prelaz. Zašto? Zato što ste vi u pravu, zato što Srbija hoće u EU, a smisao EU je da granice nisu zatvorene", rekao je Zukorlić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.