Žozep Borel neće učestvovati na samitu u Tirani

Izvor: RTS, 19.Dec.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žozep Borel neće učestvovati na samitu u Tirani

Šef evropske diplomatije Žozep Borel ne učestvuje na regionalnom skupu u Tirani, rekli su za Tanjug u kancelariji šefa evropske diplomatije.
U Tirani se sutra i prekosutra održava samit lidera zemalja učesnica regionalne inicijative, u javnosti poznate kao "mali Šengen", na kojem će učestvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Domaćin skupa, albanski premijer Edi Rama rekao je nedavno da bi šef evropske diplomatije Žozep Borel trebalo da učestvuje na sastanku.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić o "malom Šengenu": Ne pada mi na pamet da s pravdam nekome

Izvor: RTS, 20.Dec.2019, 12:30

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović učestvovaće na sastanku lidera Zapadnog Balkana u Tirani, na kojem će se razgovarati o inicijativi "mali šengen", a predsednik Aleksandar Vučić kaže da je zadovoljan zbog toga i da se nada da će ta inicijativa, u kojoj su za sada Srbija, Albanija i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.