Zorica me je spasla od droge

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2016, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zorica me je spasla od droge"

Nenad Marinković - Gastoz, otkrio je da ga je ljubav prema Zorici Dukić potpuno promenila. Gastoz je otvoreno govorio o svojim porocima, i izjavio da je upravio njegova draga Zorica zaslužna za to što više ne konzumira nikakve narkotike.

- Istina je da sam imao problema sa drogom, ali to je sada iza mene, ne želim toga ni da se sećam. Neću da nabrajam i reklamiram to zlo. Želim da poručim omladini da ne budu mnogo radoznali i da nikada ne probaju takve stvari - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Gastoz za "Stars", a zatim dodao da je Zorica pozitivno uticala na njega tokom boravka u "Parovima".

- Promenio sam se u rijalitiju, sazreo sam i shvatio da sam možda uzor nekim mladim ljudima, a pre svega je presudila Zorica, koja me izvukla iz svega toga! Imao sam krizne momente, kada sam želeo da se vratim tome, ali ona me svaki put spreči i podigne. Neizmerno sam joj zahvalan na tome! - kazao je iskreno Marinković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.