Zorana se izjasnila: Glas dajem Vučiću!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana se izjasnila: Glas dajem Vučiću!

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović istakla je u utorak da se još radi na zajedničkim listama za izlazak na predstojeće parlamentarne izbore, naglasivši da građani na biralištima treba da biraju ko će sedeti ubuduće u fotelji premijera, kao i da će ona glasati za Aleksandra Vučića.

Ona je, u izjavi novinarima, rekla da se očekuje izjava predsednika Vlade Aleksandra Vučića o izborima, nakon koje će se znati kada će krenuti kampanja.

- Mi želimo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Srbija nastavi put reformi. Hoćemo jednu modernu, razvijenu zemlju, da se razvija privatni sektor, zaposle žene i da zadržimo političku stabilnost - naglasila je Mihajlovićeva.

- Kada dođemo na birališta treba svi da razmišljamo koga želimo da vidimo u fotelji predsednika vlade. Hoćemo li da vidimo nacionalističke stranke koje nas ponovo vraćaju u prošlost ili one koji nisu ništa uradili odnosno samo pričali, a tu mislim pre svega na Bojana Pajtića i Borisa Tadića - izjavila je Mihailovićeva i dodala da je sadašnja vlast stvorila političku stabilnost i pokrenula privredu i da to potvrđuju sve svetske institucije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.