Zorana Mihajlović uživo iz Trsta u Novom danu

Izvor: N1 televizija, 11.Jul.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mihajlović uživo iz Trsta u Novom danu

U temi jutra Novog dana televizije N1, u sredu, 12. jula, uživo iz Trsta gde se održava Samit o Zapadnom Balkanu, govoriće ministarka saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Glavna urednica srpske redakcije Sputnjik Ljubinka Milinčić komentarisaće društveno-političke teme o kojima piše dnevna štampa.

Nedavno je u Beogradu promovisana kampanja ''Vidi Srbiju - savršen odmor na dohvat ruke'', čiji je cilj promocija domaće turističke ponude. A kakva >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nam je ponuda i koliko u turizmu napredujemo tema je za gošću Novog dana pomoćnicu ministra turizma Renatu Pindžo.

Zbog čega se na novoj, dopunjenoj listi svetske baštine Uneska nije našao nijedan spomenik kulture sa teritorije Srbije? O tome će govoriti Vladimir Džamić, koordinator nacionalnog programa za zaštitu spomenika.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.