Zorana Mihajlović slavila slavu u “Hajatu”!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mihajlović slavila slavu u “Hajatu”!

Drugu godinu zaredom Zorana Mihajlović je krsnu slavu Aranđelovdan proslavila u hotelu "Hajat".

Obeležavanju slave uredno je bio prisutan i pop, u jednom od najluksuznijih hotela u ovom delu Evrope.

Vise desetina gostiju, među kojima su se istakli i brojni ambasadori (nije bilo američkog predstavnika) uvelicali su ovaj dan ministarke za građevinarstva, saobracaja i infrastrukture.

Iako je trend slavljenja slave u ugostiteljskim objektima opao posledniih godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ministarka ocigledno nije odustala od oprobane varijante s obzirom na broj i značaj gostiju.

Ceh večeri se procenjuje na par desetina hiljada evra, a zanimljivo je i da su pojedini konobari angazovani iz jednog od najluksuznijih beogradskih restorana kako bi kompletan ugođaj bio "na nivou".

(S. M.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zorana Mihajlovic slavila slavu u Hajatu

Izvor: medio.rs, 23.Nov.2016

Pop i brojni ambasadori bili prisutni za Aranđelovdan..Drugu godinu zaredom Zorana Mihajlović je krsnu slavu Aranđelovdan proslavila u hotelu “Hajat”...Obeležavanju slave uredno je bio prisutan i pop, u jednom od najluksuznijih hotela u ovom delu Evrope...Vise desetina gostiju, među kojima...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.