Zoran Pašalić kandidat za novog Ombudsmana

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Pašalić kandidat za novog Ombudsmana

Skupštinski odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo odlučio je danas da kandidat za Zaštnika građana bude Zoran Pašalić, koji je predsednik Prekršajnog apelacionog suda.

Odbor je nakon tročasovnog razgovora sa sva četiri predložena kandidata za novog Ombudsmana odlučio da parlamentu po hitnom postupku uputi predlog da za Zaštitnika građana izabere Pašalića.

Pašalić, diplomirani pravnik iz Beograda, predsednik je Prekršajnog apelacionog suda, a na tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << funkciju predložile su ga sve poslaničke grupe stranaka vladajuće koalicije - SNS, SPS, PUPS, SDPS, PS-NS S-U S S, SVM-PDD i JS.

Na sednici odbora poslanici su razgovarali sa svim predloženim kandidatima, među kojima su i Ekatarina Marinković, koju je predložila poslanička grupa SRS, Milošem Jankovićem, koga su predložile poslaničke grupe DS i SDS i Vojinom Biljićem koji je bio predlog DJB.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zoran Pašalić kandidat za novog Ombudsmana

Izvor: Radio 021, 14.Jul.2017

Skupštinski odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo odlučio je danas da kandidat za Zaštnika građana bude Zoran Pašalić, koji je predsednik Prekršajnog apelacionog suda...Odbor je nakon tročasovnog razgovora sa sva četiri predložena kandidata za novog Ombudsmana odlučio da parlamentu po hitnom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.