Zoran Marjanović pojasnio Jelenine modrice

Izvor: Press, 24.Sep.2016, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Marjanović pojasnio Jelenine modrice

Jelenin muž rekao da je bio na toj slavi...
FOTO: Alo.rs

Snimak objavljen na društvenim mrežama,  koji je podelio prijatelj Marjanovića uzburkao je javnost. Na njemu se vidi kako Jelena Marjanović služi goste na slavi koja je bila nekoliko meseci pre nego što je ona ubijena.
Međutim, video ne bi bio toliko zapažen da na njemu Jelena nema modrice na licu. 
Još uvek nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poznato kako ih je zadobila, ali s obzirom na to da u toni negativnih komentara ima i onih koji optužuju njenog supruga Zorana, on je sve to demantovao.
- Sve je izmišljeno, to je foto-montaža! Nije istina da sam tukao Jelenu, na nju ni prašina nije pala, a kamoli moja ruka. Nikad je nisam udario! Pa na slavi je bilo 100 ljudi, kako je to moglo da ostane neprimećeno. Ovo je prevršilo svaku meru! Ostalo je još samo da mi stave vampirske zube šta se sve pisalo o meni - rekao je on za beogradske medije juče.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.