Zoran Ajković-Ajkula nudi kuću da se brani sa slobode!

Izvor: Press, 01.Sep.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Ajković-Ajkula nudi kuću da se brani sa slobode!

- Sudiji za prethodni postupak podneli smo predlog za određivanje jemstva kako bi se stvorili uslovi za odbranu sa slobode. Ajković je obećao da će biti dostupan pravosudnim organima i da će se odazivati svim pozivima suda, a kao garanciju je ponudio kuću u Nišu - potvrdio je Ajkovićev advokat Milan Petrović.

 
Pre nego što sud donese odluku, o predlogu će svoje mišljenje dati i Više javno tužilaštvo u Nišu. Ajković je na saslušanju 20. avgusta u Višem tužilaštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Nišu negirao da je sa bratom Mirkom i trojicom Prokupčana učestvovao u iznudi kojom je bračni par iz okoline Niša bio primoran da im na ime nepostojećeg duga od 10.000 evra prepiše plac vredan 11 miliona dinara.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.