Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2023, 17:05

Znatne štete od jakih padavina u Beočinu, Rakovcu i Čereviću

Obilne padavine prouzrokovale su probleme u putnoj i komunalnoj infrastrukturi na području opština Beočin, Rakovac i Čerević. Zbog klizišta između Banoštora i Čerevića jedna porodica je evakuisana. Ugrožena područja obišao je načelnik Južnobačkog upravnog okruga Milan Novaković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Načelnik Južnobačkog upravnog okruga Milan Novaković obišao ugrožena područja Opštine Beočin

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Maj.2023

BEOČIN – Predsednica opštine Beočin Biljana Janković sastala se danas sa načelnikom Južnobačkog upravnog okruga Milanom Novakovićem sa kojim je obišla neka od ugroženih područja u Rakovcu i Čereviću koja su snažno pogođena nevremenom koje je zahvatilo Beočin tokom proteklog vikenda....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.