Zlonamerni Hrvati se izvinili Srbima i Slovencima

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2012, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlonamerni Hrvati se izvinili Srbima i Slovencima

Najveći hrvatski trgovački lanac "Konzum", nakon reagovanja kupaca, povukao je iz prodaje magnete sa uvredljivim natpisom na račun Srbije i Slovenije.

Portal Danas.hr objavio je da je jedna njihova čitateljka u prodavnici "Konzuma" videla magnet sa porukom "Koje su dve najtanje knjige na svetu? Atlas Slovenije i Dobra dela Srbije".

Taj magnet je snimio još jedan građanin, koji je nadležne u "Konzumovoj" službi za odnose s kupcima pitao zašto se takav proizvod >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prodaje.

Iz "Konzuma" ističu da prodaja proizvoda sa neprimerenim porukama nije u skladu sa njihovom poslovnom politikom, te da su odmah po saznanju povukli ovaj proizvod sa polica.

"Zbog nenamernog propusta izvinjavamo se svim svojim kupcima i onima koje je ova nesmotrena poruka mogla da uvredi", navode iz "Konzuma".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.