Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2020, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Život se vraća u Vuhan: Otvaraju se prodavnice i tržni centar

U Kini su danas registrovana četiri nova smrtna slučaja, dok je u nedjelju potvrđen i 31 novi slučaj oboljevanja od virusa korona. U Vuhanu već nekoliko dana nema novih slučajeva, otvaraju se radnje i život se polako vraća u normalu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U KINI REGISTROVANA 4 NOVA SMRTNA SLUČAJA: Broj obolelih od korona virusa porastao za 31

Izvor: Kurir, 30.Mar.2020

U Kini su danas registrovana četiri nova smrtna slučaja, dok je u nedelju potvrđen i 31 novi slučaj oboljevanja od korona virusa.

Nastavak na Kurir...

AP: Život se vraća u Vuhan, grad u središtu epidemije u Kini

Izvor: Beta, 30.Mar.2020

Prodavnice u Vuhanu, gradu gde se u Kini pojavio virus, ponovo su danas otvorene, ali kupaca je malo dok vlasti postepeno ukidaju ograničenja koja su dva meseca držala desetine miliona ljudi kod kuće."Toliko sam uzbudjena da plačem!", rekla je žena u jednoj od glavnih trgovačkih ulica Vuhana.Ona je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.