Živković za zajedničkog vanstrančkog kandidata

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2016, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković za zajedničkog vanstrančkog kandidata

Predsednik Nove stranke Žoran Živković izjavio je da bi proevropska opozicija trebalo da ima zajedničkog vanstranačkog kandidata na predsedničkim izborima iduće godine u Srbiji.

On je agenciji Beta rekao u Skupštini Srbije da do predsedničkih izbora, najavljenih za april iduće godine, ima dosta vremene da se postigne dogovor o toj ličnosti.

"Srbiji je potreban jedan kandidat proevropske opozicije, a raspoloženje građana je da to ne bude lider stranke ili >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << stranačka ličnost, već neko ko će ih predstavljati rasterećen stranačkih boja", rekao je Živković.

On je dodao da bi tog kandidata trebalo da podrži i akademska i stručna javnost, kao i javne ličnosti.

Živković je odbacio ideju o stranačkom kandidatu opozocije na predsedničkim izborima.

On je dodao i da ima još vremena da se "bez velike galame u javnosti" ozbiljno promisli ko bi mogao da bude ta ličnost koja će pobediti "Vučićevog (premijera i lidera SNS Aleksandra) kandidata".

Živković je ponovio da je njegov lični izbor sadašnji zaštinik građana Sasa Janković, koji tek treba da odluči o tome da li će biti kandidat.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.