Živković: Dobar odjek kod građana na Sablju 2

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2020, 13:24

Živković: Dobar odjek kod građana na Sablju 2

Koalicija "Nek' maske padnu", koju čine Zelena stranka i Nova stranka, pozvala je danas sve građane da iskoriste svoje biračko pravo i izađu na izbore 21. juna, jer tako, kako ističu u saopštenju, misle na svoju budućnost i budućnost svoje porodice.

U okviru razgovora koje u sklopu predizbornih aktivnosti koalicija obavlja u gradovima širom Srbije, navode se reči predsednika Nove Zorana Živkovića da je njegova ideja o "Sablji 2.0", lansirana tokom kampanje, naišla na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobar odjek kod građana.

Živković kaže da postoje i oni drugi koji je ne podržavaju, dodajući da su to, mahom, kako je rekao, kriminalci, "ovi iz SNS-a, a i oni drugi".

"Većina građana koje srećemo seća se prve akcije 'Sablja' kao jednog lepog vremena, kada je Srbija bila slobodna od kriminala. Još nekoliko dana imate da odlučite šta ćete sa sobom, sa svojom budućnošću, budućnošću svoje dece, svoje ulice, grada i države", naveo je predsednik Nove stranke.

Policijska akcija "Sablja" uvedena je u martu 2003. posle ubistva premijera Zorana Đinđića, kada je na mesto predsednika Vlade Srbije došao Zoran Živković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.