Živi se bolje nego pre 4 godine

Izvor: B92, 17.Mar.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Živi se bolje nego pre 4 godine"

Beograd, Novi Sad -- Demokratska stranka prva je predala izbornu listu za predstojeće izbore u Beogradu pod nazivom "Dragan Đilas - izbor za bolji Beograd", kaže Aleksandar Šapić.

"Demokratska stranka je danas prva predala izbornu listu, jer smo prvi prikupili dovoljan broj potpisa građana", naveo je Šapcih u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

On je ocenio da je to pokazatelj da je DS Beograda radio dobro i odgovorno.

"Ne kazem da su drugi radili loše, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već da je energija i znanje koje smo mi kao stranka ulozili dovelo do toga da se danas u Beogradu živi bolje nego pre četiri godine", rekao je Šapić i dodao je cilj beogradskog DS-a da bude još bolji.

On je poručio da je DS u Beogradu izbor za bolji Beogradi i da se zato lista zove "Dragan Đilas - izbor za bolji Beograd".

Lokalni izbori, kao i parlamentarni i pokrajinski, biće održani 6. maja.

Novosadski DS predao izbornu listu

Gradski odbor Demokratske stranke večeras je u Novom Sadu predao gradskoj Republičkoj izbornoj komisiji listu kandidata za lokalne izbore.

Nosilac liste "Za bolji Novi Sad - Bojan Pajtić" je gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić.

Sakupljeno je ukupno 2.340 potpisa odnosno 30 potpisa po jednom kandidatu a Pavličić se zahavlio svima koji su podržali tu listu.

"Na listi se nalazi veliki broj doktora nauka, profesora, lekara, radnika, jednostavno lista predstavlja Novi Sad u malom", rekao je Pavličić.

On je u izjavi novinarima izrazio uverenje da je to pobednička lista.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.