Živeti kao Vuk sa Volstrita

Izvor: Blic, 25.Mar.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živeti kao "Vuk sa Volstrita"

Sa čašom šampanjca u jednoj ruci i jastogom u drugoj, Leonardo di Kaprio se baškari u luksuznoj jahti u filmskom hitu "Vuk sa Volstrita" (Wolf of Wall Street) i poručuje da "nije tako loše" raditi na berzi.

Ta super-jahta dužine 45 metara u filmu se zove "Nadin", u stvarnom životu "Lejdi M", a Si-En-En (CNN) piše da je može iznajmiti svako... ko može da odvoji 125.000 nedeljno za rentiranje.

Džakuzi, koktel bar, dovoljno spavaćih soba za 10 gostiju... sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << to poseduje "Lejdi M", koja je u popularnom filmu "glumila" originalnu jahtu Džordana Belforta, po čijim je memoarima snimljen film.

Originalna Belfordova "Nadin" je potonula 1997. godine pošto je Belford, pod dejstvom droge, naredio kapetanu da isplovi u oluju sa obale Italije.

"Lejdi M" nije jedino filmsko vozilo koje može da se iznajmi... iako je jedna od skupljih na tom tržištu.

Iznajmljivanje elegantne "Redžine", jahte od 56 metara u kojoj je Džejms Bond u "Skajfolu" 2012. spasavao svet, košta "samo" 96.000 dolara sedmično.

Jahta na kojoj je Demi Mur na stolu 1996. godine izvodila striptiz za Berta Rejnoldsa, u filmu "Striptiz", zove se "Big igl", ima 52 metra i košta - 165.000 dolara nedeljno.

Ljubitelji brodova mogu u "filmskim iznajmljivanjima" da prođu i jeftinije. Tako vožnja brodom iz filmskog klasika, "Afričke kraljice" iz 1952. godine, na kojoj su snimali legendarni Ketrin Hepbern i Hemfri Bogart, košta svega 49 dolara.

"Afrička kraljica" umesto na Kongu, već decenijama "živi" u Floridi, navodi CNN.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.