Žirinovski pisao Suzan Bojl: Predstoje vam mnoge pobede!

Izvor: Blic, 05.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žirinovski pisao Suzan Bojl: Predstoje vam mnoge pobede!

Saznavši da je u bolnici, lider ruske ultranacionalističke Liberalne demokratske partije Vladimir Žirinovski poslao je otvoreno pismo britanskoj pevačici i Internet senzaciji Suzani Bojl, poželivši joj brzi oporavak.

"Suzana! Postigli ste veliku popularnost i imate puno obožavatelja i fanova", stoji u pismu postavljenom na veb stranici stranke. U nastojanju da uteši i ohrabri 48-godišnju Škotlađanku, čiji je nastup u šou-programu "Britanija ima talente" videlo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << miliona korisnika Interneta širom sveta, Žirinovski je uporedio njen neuspeh u finalu takmičenja sa svojim porazom na izborima.

"Ljudi vole našu stranku, ali i mi, baš kao i vi, ne dobijemo uvek rezultate koje zaslužujemo", istakao je kontroverzni ruski političar. Na kraju svog pisma Bojlovoj, Žirinovski joj želi brzi oporavak: "Brzo se oporavite i znajte da vam predstoje mnoge pobede".

Bojl napustila kliniku

Suzan Bojl napustila je kliniku "Prajori" i planira da nastavi pevačku karijeru, piše "Dejli Mejl". Bojl (48) je primljena na kliniku u nedelju, nakon emotivnog sloma koji je doživela nakon što je izgubila u finalu britanskog šoua. Škotska pevačica je osvojila drugo mesto, a ispred nje našla se plesna grupa "Dajversiti".

Članovi njene porodice tvrdili su da je Suzan, koja pati od poteškoća s učenjem, bila "rastrzana brigom oko svoje karijere" i da je smatrala da je izneverila ljude. Očekivalo se da će Bojl, koju su njena neugledna pojava i neverovatni glas proslavili širom sveta, ubedljivo pobediti u finalu "Britain's Got Talent". Bez obzira što je u finalu osvojila drugo mesto, Suzan će nastaviti karijeru. Kako je naveo britanski list, ona je razgovarala sa šefom organizacije šoua Sajmonom Kovelom o snimanju prvog albuma, ali joj je on rekao da se odmori.

Portparol emisije rekao je da ne ne može da kaže gde se sada nalazi Suzan Bojl, ali neimenovani izvor sa televizije potvrdio je da se o njoj sada brinu porodica i prijatelji. Isti izvor je takođe rekao da se Suzan oseća mnogo bolje i da se odmara "na tihom mestu".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.