Žiri Prvog glasa Srbije molio: Nemoj, nemoj, molim te!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2012, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiri "Prvog glasa Srbije" molio: Nemoj, nemoj, molim te!

Mnogi takmičari nisu se pomirili sa činjenicom da su jednom propali kroz rupu i svoju sreću morali su da okušaju još jednom. Pa šta bude. Međutim, nekima je teško palo novo odbijanje.

U prošlom serijalu "Prvog glasa Srbije" Irena Jagić predstavila se publici kao neko ko želi da postane poznat kao Rijana. Međutim, kada je zapevala pred žirijem, pokazalo se potpuno suprotno. Njene pevačke sposobnosti nisu bile na nivou, i žiri je nije pustio dalje. Međutim, to ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << devojku nije obeshrabrilo. Ponovo je došla u šou kako bi pokazala šta je u međuvremenu naučila.

- Meni je teško, rekla je Aleksandra Radović i prekinula Irenu usred pevanja.

Dali su joj još jednu šansu da otpeva refren pesme, ali devojka to nije uradila kako treba. Od muke je zaplakala, a nikako nije želela da propadne kroz rupu.

- Nemoj, nemoj, nema potrebe za tim, molila ju je Aleksandra da ne plače.

Na kraju Irena je dobro prošla pošto je Vlado ustao i izveo je napolje kroz vrata.

- Neću nikad odustati pobediću tu tremu, rekla je ona pred kamerama.

A kako će izgledati njen nastup sledeće godine, videćemo...

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.