Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2019, 19:00

"Zim­ska čaro­li­ja" prvi put u Do­bo­ju

DO­BOJ - Zbog bes­pla­tnog iznaj­mlji­va­nja kućica ko­je će bi­ti dio po­nu­de "Zim­ske čaro­li­je", ko­ja će prvi put bi­ti održana u Do­bo­ju, na vra­ta Grad­ske upra­ve po­ku­ca­le su za­na­tli­je i pri­vre­dni­ci iz su­sje­dnih gra­do­va, ali će od 15. de­cem­bra do 15. ja­nu­ara svo­je proi­zvo­de i uslu­ge ipak po­nu­di­ti sa­mo lo­kal­ne fir­me i ra­dnje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora

 Povezane vesti

"Želimo da se borimo za trofeje"

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2019

Do juče prvo­li­gaš, a da­nas tim ko­ji se bo­ri za šam­pi­on­sku kru­nu u BHT Pre­mi­jer li­gi BiH. Na­kon 19 ko­la FK Bo­rac drži treće mjes­to na ta­be­li sa sa­mo bo­dom ma­nje od li­de­ra Sa­ra­je­va, što ga­ran­tu­je uzbu­dlji­vo pro­ljeće u Ba­nja­lu­ci.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.