Zgodni tata: Kris Hemsvort očaran svojom djecom (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2015, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zgodni tata: Kris Hemsvort očaran svojom djecom (FOTO)

Kris Hemsvort je na velikom platnu utjelovio nordijskog boga groma Tora.

Ali ovaj mišićavi Australijanac, koji u spomenutom filmskom serijalu vlada nebom i upravlja gromom, munjom, vjetrovima i kišom, nemoćan je pred riječima i djelima svoje kćerke Indije.

Kris Hemsvort trenutno promoviše novi film 'In the Heart of the Sea', a tokom intervjua sa svjetskim medijima otvoreno razgovara o svom životu i očinstvu. Ponosni tata trogodišnje kćeri Indije i jednoipogodišnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << blizanaca Tristana i Saše, priznaje da mu se život promijenio na bolje otkako je supruga Elsa Pataki rodila mališane.

'Prošle sedmice vozio sam se sa svojom porodicom u automobilu, a moja kćerka je bila sa mnom na zadnjem sjedištu. Bio sam stvarno umoran, i bez razmišljanja legao sam na sjedište i stavio glavu u kćerino krilo. Ona me je počela maziti po glavi i pjevati mi. Ne znam o kojoj je pjesmi riječ... Pogledao sam u svoju suprugu, koja je imala suze u očima,' otkrio je glumac.

'Postoji neko uopšteno mišljenje da bi roditelji trebali provoditi sve svoje vrijeme štiteći svoju djecu. Ali, mislim da zapravo oni štite nas. Sjedeći u tom automobilu s glavom u njenom krilu, shvatio sam: Opa, ona se brine za svoga tatu, i to je njen posao. I ta spoznaja je toliko radosna. Bio je to najsretniji trenutak u mojem životu.'

Krisa toliko osvajaju njegova djeca da uprkos velikoj slavi i izuzetnoj traženosti u filmskim krugovima ne bi iznenadilo kad bi napustio glumački posao kako bi se u potpunosti posvetio očinstvu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.