Žestok napad; Izrael objavio: Ubijeni su

Izvor: B92, 26.Nov.2023, 20:08

Žestok napad; Izrael objavio: Ubijeni su

Izraelski ministar odbrane Joav Galant izjavio je danas da su Izraelske odbrambene snage (IDF) ubile više od 100 pripadnika Hezbolaha.

On dodaje da su Izraelske odbrambene snage uništile desetine njihovih posmatračkih punktova, skladišta oružja i drugih ciljeva u sukobima na severu Izraela.

"Kombinacija svih ovih taktičkih dostignuća će se pretvoriti u drugačiju situaciju, koja će kasnije omogućiti povratak stanovnika (severnog Izraela) pod potpuno drugačijim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uslovima nego kada smo započeli ovu kampanju", rekao je Galant nakon procene stanja na severu Izraela, preneo je Tajms of Izrael.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Galant: IDF ubio više od 100 pripadnika Hezbolaha u sukobima na severu Izraela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2023

Izraelski ministar odbrane Joav Galant izjavio je danas da su Izraelske odbrambene snage (IDF) ubile više od 100 pripadnika Hezbolaha i uništile desetine njihovih posmatračkih punktova, skladišta oružja i drugih ciljeva u sukobima na severu Izraela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.