Ženu izudarao čekićem, sebi odsekao penis

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženu izudarao čekićem, sebi odsekao penis

Stravična porodična priča! Mustafa S. (69) je nakon svađe, oko četiri sata ujutru nasrnuo na suprugu Sadetu (67) a zatim je izudarao čekićem nanevši joj teške povrede po glavi i telu, piše sarajevsko Oslobođenje.

Nakon toga je pokušao da zapali kuću, da bi na kraju prerezao sebi vene i nožem odsekao polni organ.

U bolnici su mu konstatovane povrede glave, posekotine na obe potkolenice i amputiran penis. Nakon što su mu povrede sanirane, smešten je na psihijatriju.

Nesrećna supruga ima povrede glave, razbijenu lobanju, posekotine i udarce po telu. Zadržana je na neurohirurgiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

KRVOPROLIĆE U DOBOJU: Čekićem tukao suprugu pa sebi nožem isekao vene i penis!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Feb.2014, 01:56

Mustafa S. (69) iz Doboja čekićem je pretukao suprugu Sadetu (66) u porodičnoj kući, da bi na kraju sebi odsekao polni organ. U svom krvavom pohodu pomahnitali muškarac pokušao je da zapali kuću i da preseče vene na rukama. Zasad nije utvrđeno zbog čega je Mustafa nasrnuo na suprugu, ali se...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.