Žene smeju da čitaju vesti samo uveče

Izvor: Mondo, 19.Jun.2009, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene smeju da čitaju vesti samo uveče

Prvi, glavni kanal poljskog radija zabranio je da vesti u udarno dnevno vreme, kada ga prati najviše slušalaca čitaju spikerke i novinarke, već to mogu samo posle podne i uveče, pošto su navodno muški glasovi 'prijatniji za uvo, a ženski uz to neuverljivi'.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U poljskom radiju žene smeju da čitaju vesti samo uveče

Izvor: 24sata, 18.Jun.2009, 13:45

One to mogu da rade samo posle podne i uveče, pošto su navodno muški glasovi "prijatniji za uvo, a ženski uz to neuverljivi".

Nastavak na 24sata...

Žene nepoželjne za čitanje vesti

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2009

Prvi, glavni kanal poljskog radija zabranio je odnedavno da vesti i informativne priloge u udarno dnevno vreme, kada ga prati najviše slušalaca čitaju spikerke i novinarke, već to mogu samo posle podne i uveče, pošto su navodno muški glasovi "prijatniji za uvo, a ženski uz to neuverljivi". Skandal...

Nastavak na Radio 021...

Poljska: Žene proterane iz programa

Izvor: Poslovna žena, 19.Jun.2009

Prvi, glavni kanal poljskog radija zabranio je odnedavno da vesti i informativne priloge u udarno dnevno vreme čitaju spikerke i novinarke.Novinarkama i spikerkama na tom radiju je to dozvoljeno samo posle podne i uveče, pošto su navodno muški glasovi "prijatniji za uvo, a ženski uz to neuverljivi".Skandal...

Nastavak na Poslovna žena...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.