Žene bi se zbog idealne figure odrekle seksa

Izvor: Blic, 18.Feb.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene bi se zbog idealne figure odrekle seksa

Iako je ovo izbor koji verovatno ni jedan muškarac ne bi napravio, čak 51 odsto žena izjavilo je kako bi se odrekle seksa na godinu dana, ako će im to osigurati dobru liniju.

Istraživanje koje je sproveo specijalizovani američki magazin "Fitnes", pokazalo je da bi 51 odsto žena žrtvovalo svoj seksualni život, i odreklo se vođenja ljubavi na čak godinu dana, ukoliko bi time mogle da dostignu idealnu težinu.

Anketa

Da li biste se odrekli seksa na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godinu dana zarad dobre linije?

Svakako!

Da, ako bi ta težina ostala do kraja života

Ne, ako je u pitanju samo nekoliko kilograma

Nipošto!

snimam...

radim...

Glasaj

Glasaj Rezultat

U istraživanju je učestvovalo 2.400 žena, i onih koje imaju, ali i onih koje nemaju problema sa težinom, a 49 odsto njih ne bi se odreklo vođena ljubavi zarad idealne težine.

U istraživanju je ispitano i šta žene čine da bi bile vitke - 43 odsto njih priznalo je da preskače obroke da bi ostale mršave, a 39 odsto njih koristi brze dijete iako znaju da su štetne po zdravlje.

Glavna urednica američkog magazina "Fitnes”, Pem O’Brajan, nakon rezultata do kojih je došao magazin, izjavila je kako je pritisak da se ostane mršav preveliki u današnje vreme.

- Žene znaju koliko je teško doći do idealne linije i održati je, i zato pribegavaju raznim kompromisima i pristale bi na skoro sve - izjavila je urednica.

Povezane vesti: Trećina žena u Evropi pati od gubitka libida Ljubavni parovi se posvađaju 312 puta godišnje Obustavljena istraživanja na usavršavanju "pilule strasti" Muškarci precenjuju sebe u krevetu Vreli seks nije za svakoga

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sve što svaka žena treba da zna o seksu

Izvor: B92, 18.Feb.2011

Glumljenje orgazma besmisleno je, a iskrenost baš i nije uvek pravi izbor, nikada nije kasno da ponovo oživite vaš seksualni život, a zabavne igrice nije loše ponekad i začiniti pornićima. To i mnogo više toga trebali biste apsolvirati do četrdesete godine...Žene u četrdesetim godinama trebale...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.