Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženama bitan humor, muškarcima miris i glas

Pripadnice ljepšeg pola su, takođe, slabe na samopouzdane tipove, a velike šanse u igri zavođenja kod dama imaju i inteligentni i pažljivi tipovi

Kada je u pitanju suprotan pol, žene najviše padaju na duhovitost, osmijeh, jake ruke i široka ramena - pokazala je studija sprovedena u Pensilvaniji na 4.000 ispitanika. koji se u svakoj situaciji ponašaju kao džentlmeni, a u krevetu su strasni ljubavnici.

Muškarci su, s druge strane, otkrili da se klone dama na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << visokim pozicijama, a da ih privlače skladna građa, dekolte, prijatan miris i nježan glas. Neodoljive su im djevojke koje ih ne forsiraju ni za šta, ali su zato inteligentne, i one sa kojima dijele interesovanja. Minuse daju ženama koje uvijek kasne i ne umijeju da se smijeju na njihove šale.

(N.N/Vecernje novosti)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Žene slabe na humor, muškarci na miris i glas

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2016

Kada je u pitanju suprotan pol, žene najviše padaju na duhovitost, osmeh, jake ruke i široka ramena - pokazala je studija sprovedena u Pensilvaniji na 4.000 ispitanika...Pripadnice lepšeg pola su, takođe, slabe na samopouzdane tipove, a velike šanse u igri zavođenja kod dama imaju i inteligentni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.