Žena teško povređena u požaru

Izvor: Kurir, 01.Feb.2013, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena teško povređena u požaru

Šezdesetogodišnja Beograđanka zadobila opekotine drugog, trećeg i četvrtog stepena na osamdeset odsto tela

BEOGRAD - Šezdesetogodišnja žena teško je povređena u požaru koji je izbio nešto posle ponoći u Hadži Prodanovoj ulici.

Ona je zadobila opekotine drugog, trećeg i četvrtog stepena na osamdeset odsto tela. Lekari Hitne pomoći prevezli su pacijentkinju na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

- Požar je izbio nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << posle ponoći i ugašen je brzom intervencijom vatrogasaca. Tom prilikom povređena je jedna osoba, izjavila je načelnica Uprave za vanredne situacije u Beogradu Sanja Vuksanović Žugić.

Uzrok požara, za sada, nije poznat.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Žena teško povređena u požaru u Hadži Prodanovoj

Izvor: Kurir, 01.Feb.2013

Šezdesetogodišnja Beograđanka zadobila opekotine drugog, trećeg i četvrtog stepena na osamdeset odsto tela..BEOGRAD - Šezdesetogodišnja žena teško je povređena u požaru koji je izbio nešto posle ponoći u Hadži Prodanovoj ulici...Ona je zadobila opekotine drugog, trećeg i četvrtog stepena...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.